Финала на третия сезон на сериала Династията на Тюдорите по новия

...
Финала на третия сезон на сериала Династията на Тюдорите по новия
Коментари Харесай

Гледайте финала на `Династията на Тюдорите` по Epic Drama

Финала на третия сезон на сериала " Династията на Тюдорите "  по новия трагичен тв канал Epic Drama можете да гледате този петък, 10 август, в 23:40.

Предпоследният сезон умножи триумфите на сериала. Сред многочислените награди най-впечатляваща е " Еми " за кинематографията на епизода " Раздор и наказване ". 1,4 млн, фенове в целия свят гледаха последния епизод на поредицата.



След изтезанието на Ан Болейн крал Хенри VIII се дами за третата си брачна половинка Джейн Сиймор, уверен, че тя е дамата, избрана от ориста да го подари със наследник. Въпреки че бременността на Джейн е мотив за наслада, властта не Хенри е застрашена заради протеста на жителите в Англия и напъните на папата в Рим, решен да спре разпространяването на протестантството.

Тъй като офанзивите над новата черква предсказват проблеми за краля, все по-могъщият Томас Кромуел удвоява напъните си да пречупи католицизма в Англия. Джейн умира, скоро откакто подарява Хенри с първия му наследник, и Кромуел желае да се възползва от нещастието, с цел да откри нова брачна половинка, която ще им докара съдружниците, нужни за отбиване на католическата инвазия. Усилията му обаче са подкопани от най-верните поддръжници на Хенри.

Измъченият Хенри се бори да удържи позицията си като глава на своята черква, само че никой не е в сигурност от все по-пълно обземащата го полуда.

Очаквайте четвърти сезон от 11 септември.


Epic Drama започва в Европа на 14 декември 2017 година Новият канал от фамилията на Viasat History и TV1000, единствено за трагични продукции, е наличен в южна България посредством ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в Северна България – посредством NetWorx – на позиция 230, а в София – посредством NET1 на 82 канал. Сред министър председателите в стартовата скица бяха основаният от напълно дамски креативен екип „ Блудници “ и минисериалът в шест елементи „ Клондайк “ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се причислиха луксозният „ Версай “ и най-скъпият план на шведската SVT „ Ресторантът “. В средата на март дебютира испанският трилър шлагер „ Чумата “, а на Цветница - „ Миниатюристът “! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР